Orez cu legume (de post)

de H-A in Mancaruri de post, 13 Dec 2013 | 11417 vizualizari

 

Pentru cei care in aceasta perioada minunata a anului postesc..o reteta rapida si gustoasa!

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa medie
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 ardei rosu
  • 100 gr orez
  • condimente(sare sau delicat si piper)
  • putina crema de gulas dulce
  • putin patrunjel
  • 2 linguri mari de ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu legume (de post):

Mai intai maruntim ceapa si ardeiul,iar un morcov il dam prin rozatoare si le punem impreuna la calit in putin ulei.Adaugam condimentele.Intre timp taiem cubulete celalalt morcov si pastarnacul dupa care le adaugam si pe acestea si le lasam sa se caleasca putin.Adaugam putina crema de gulas.

Spalam orezul bine si il adaugam in oala cu legume.Acoperim cu apa si lasam sa fiarba.Cand mancarea e aproape gata adaugam patrunjelul tocat marunt

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu legume (de post)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pilaf de orez (de post)